Ledenlogin

Van VSLM naar CBT

VSLM is nu CBT

IMG-20181129-WA0017
IMG-20181129-WA0014

Op de ALV die gehouden is in het Philipsmuseum in Eindhoven is de VSLM op een feestelijke wijze overgegaan in het CBT (Centraal Bureau Typevaardigheid). Tijdens het vertonen van ‘VSLM naar CBT‘ hebben de aanwezigen gezamenlijk het CBT-lint doorgeknipt. Hierna werd er feestelijk getoost op het nieuwe CBT. Na een gezamenlijk diner hebben wij allen genoten van de spectaculaire lichtshow in het kader van Glow in het PSV-stadion.

Bestuurssamenstelling

Joeke Spierings is gekozen als nieuwe voorzitter. René de Wild is vicevoorzitter en algemeen bestuurslid. Ellen IMG-20181129-WA0019Olde Nordkamp heeft zich herkiesbaar gesteld als penningmeester en Els Bredewoud blijft onze secretaris.

Welkom: extra bestuurslid

Het CBT heeft ambities! Een extra bestuurslid is dus meer dan welkom. U kunt voor informatie terecht bij René de Wild of Els Bredewoud. Het kost minder tijd dan u denkt en bovendien is het enorm leuk om te doen!

Nieuwe huisstijl

Bij een nieuwe naam hoort een nieuwe huisstijl. Het nieuwe logo vindt u hier op de website, de diploma’s hebben een nieuwe look, de examenformulieren zijn aangepast etc. Als u dit logo logodigitaal wilt ontvangen voor plaatsing op uw eigen website, stuurt u dan een bericht naar Joeke Spierings.

Vul informatie in bij sidebar blog om hier iets te tonen

Nieuwsbrief