Nieuws - Het CBT
Ledenlogin

Nieuws

 • De lerarenkamer
  Op donderdag 21 januari 2021 om 10.00 uur is er weer een bijeenkomst voor leden via Zoom. Mogelijke onderwerpen: lesgeven tijdens lockdown; de typedocent als ondernemer; wie werkt er nog met Word? Breng zelf ook gerust je bespreekpunten in! Meld je aan bij Els Bredewoud.
 • Google Docs
  In deze docentencursus leer je hoe je met Google Docs documenten maakt, beheert, beheerst en deelt met je leerlingen. Deze training is op vrijdag 22 januari 2021 om 09.30 uur. In overleg zijn een andere datum en tijd natuurlijk mogelijk. Het cursusgeld incl. lesmateriaal bedraagt € 49. Klik hier voor meer informatie. Aanmelden kan bij Els Bredewoud.
 • Word Online
  In deze docentencursus leer je hoe je met Word Online documenten maakt, beheert, beheerst en deelt met je leerlingen. De training is op vrijdag 29 januari a.s. om 9.30 uur. In overleg zijn een andere datum en tijd natuurlijk mogelijk. Het cursusgeld inclusief lesmateriaal bedraagt € 49. Klik hier voor meer informatie.
 • CBT-pennen en flyers
  Het CBT staat voor kwaliteit. Laat zien dat jij die kwaliteit biedt en deel de pennen uit aan de leerlingen, de leerkrachten en directies van de scholen waar je werkzaam bent. De pennen kunnen worden aangevraagd bij Ellen Olde Nordkamp. Er zijn ook flyers verkrijgbaar. Vermeld het aantal dat je wilt ontvangen.
 • Typeles op school: maar hoe dan?
  Een (vak)leerkracht voor de groep Als scholen overgaan tot het geven van typeles onder schooltijd, zullen er voorwaarden moeten komen om de typelessen vorm te geven en er zullen eisen moeten worden gesteld aan degene die de typelessen gaat verzorgen. Ongeacht hoe de school dit financiert: het is een vorm van bekostigd onderwijs. Inherent hieraan zijn kwalificaties van de typedocent. Dat de docent zelf een typediploma heeft, kennis heeft van Lees verder…

Nieuwsbrief