Ledenlogin
 • Word Online
  In deze docentencursus leer je hoe je met Word Online documenten maakt, beheert, beheerst en deelt met je leerlingen. De training is op vrijdag 6 november a.s. om 13.30 uur. Het cursusgeld incl. lesmateriaal bedraagt € 45. Klik hier voor meer informatie.
 • ALV 2020
  De Algemene Ledenvergadering vindt online plaats op woensdag 18 november 2020 om 19.30 uur.  U kunt zich aanmelden bij Els Bredewoud. Na aanmelding worden de jaarstukken toegestuurd. Ook als u de ALV niet kunt bijwonen, vernemen we dat graag.
 • Google Docs
  In deze docentencursus leer je hoe je met Google Docs documenten maakt, beheert, beheerst en deelt met je leerlingen. De training is op zaterdag 31 oktober a.s. om 10.30 uur. Het cursusgeld incl. lesmateriaal bedraagt € 45. Klik hier voor meer informatie.
 • Ben je typedocent?
  Zorg dat je op de hoogte bent! Volg de cursus didactiek en foutenanalyse voor de typedocent. Voor iedere typedocent is verdieping in de type-opleiding en praktisch houvast bij de lessen onmisbaar. Het CBT organiseert de cursus vakdidactiek. Klik hier voor meer informatie.
 • Normering examens typevaardigheid
  Op verzoek is de normering van de vaardigheid aangepast. Het foutenpercentage wordt 0,7 % en het aantal fouten ‘aan de linkerkant van het cijfer 6’ is gewijzigd. De verdeling van het aantal fouten is op deze manier beter verdeeld. Noot: het typen van elke niet voorgeschreven letter, woord, getal, cijfer, spatie of teken is één fout. Een fout in het laatst getypte woord telt niet mee. Klik hier voor de Lees verder…

Nieuws

Nieuwsbrief