Ledenlogin

NK Typen 2019 geslaagd

NK Typen 2019 (45)Wat was het weer een fantastische wedstrijddag in het Polmanstadion in Almelo! Met trots en voldoening kijken wij dan ook terug.

70 Deelnemers verdeeld over de drie leeftijdscategorieën hadden zich gemeld om te wedijveren in de onderdelen Nederlandse tekst, de Estafette en voor de volwasNK Typen 2019 (41)sen deelnemers ook nog de Engelse tekst. Op www.nk-typen vindt u het verslag van het afgelopen NK. U kunt daar ook leuke foto’s bekijken en natuurlijk staan daar de uitslagen van de beste drie prestaties van elke categorie. De resultaten zijn verbluffend. Zo haalde Naomi Snijders in de categorie tot 12 jaar 3800 aanslagen met 0 fouten en we hadden een ex aequo op de derde plaats (3070 aanslagen)! In de categorie volwassenen was het Wendy Lempers die met 6426 aanslagen wederom de eerste plaats wist te behalen. De afgelopen week verscheen er een leuk interview met Wendy in de Nieuwe Revu in de categorie ‘allemaal winnaars’.

HNK Typen 2019 (51)et is goed om te zien dat de belangstelling groeit. Dit jaar hadden we bijna tweemaal zoveel deelnemers. Ook mochten we enkele nieuwe opleiders verwelkomen: erg goed voor de diversiteit. Natuurlijk ontbraken ook onze enthousiaste Belgische deelnemers niet. De organisatie van het NK typen, bestaande uit Interinfo, CBT (Centraal Bureau Typevaardigheid) en Uitgeverij Instruct, heeft er alles aan gedaan om deze dag te laten slagen. Daar hebben we u natuurlijk ook voor nodig. Wat vond u goed gaan? Wat kan beter? Laat het ons weten!

In 2020 is er weer een Nederlands Kampioenschap typen. We hopen natuurlijk dat u en/of uw leerlingen dan ook weer meedoen. Het is een leuk evenement en zeer goed voor een gezonde, competitieve collegialiteit. Probeer ook collega’s, vrienden, vriendinnen etc. enthousiast te maken voor dit evenement en neem ze volgend jaar mee! Winnen is leuk, meedoen is nog leuker!

Wij zien ernaar uit u volgend jaar weer te ontmoeten in april of mei. Via nieuwsbrieven houden wij u op de hoogte van de locatie en de datum.

Vul informatie in bij sidebar blog om hier iets te tonen

Nieuwsbrief