Ledenlogin

Nieuwsbrief februari 2023 | Beste kandidaten | NK en WK typen 2023

Beste kandidaten 2021-2022

Tijdens de Algemene Ledenvergadering in Veenendaal op 26 november jl. zijn de beste kandidaten van het vorig schooljaar weer bekendgemaakt. Lees meer.

Heel Nederland typt!

Het NK typen wordt gehouden op zaterdag 15 april 2023 in het Onderwijs Experience Center. Klik hier voor meer informatie. Het meest recente nieuws vind je op www.nk-typen.nl. Inschrijven is nu al mogelijk. Lees hier het verslag van NK 2022. En voor de doorbijter: Intersteno E-News 100 met het NK 2022 pontificaal op de voorkant.

Intersteno internetwedstrijd 2023

Voor de 21e keer vinden de internetwedstrijden van Intersteno plaats van 27 maart tot 28 april. De inschrijving is gestart. Ook meedoen? Lees meer…

Doorstart Interinfo Groep Nederland

Tijdens het wereldcongres in Maastricht afgelopen zomer, is het de landsgroep Nederland gelukt om een nieuw bestuur te vormen. Op geheel eigen wijze wordt er nu gewerkt aan een activiteitenprogramma waarvan de leden en alle geïnteresseerden via de website en de sociale media op de hoogte worden gebracht. In het E-News van 30 december jl. stelt de nieuwe voorzitter zich voor. Meer weten van Interinfo Groep Nederland? Klik hier.

Examens 2023

De teksten voor de examens 2023 staan online op de CBT-site. Deze pagina is beveiligd met een wachtwoord. De examenopgaven goud, zilver en brons 2022 kun je opvragen bij je regioleider.

60-jarig jubileum

In november 2023 bestaat onze vereniging 60 jaar. Reden voor een feest! We willen dit jubileum samen laten vallen met de ALV op zaterdag 25 november 2023. Noteer deze datum alvast en blijf op de hoogte via de nieuwsbrief en de website.

Lidmaatschap

CBT-leden zijn voornamelijk mensen die actief zijn in het type- en tekstverwerkingsonderwijs of daarbij op een of andere wijze bij betrokken zijn. Lees meer…

Ten slotte

Wil je ook een bijdrage leveren aan de nieuwsbrief en/of de website en/of de vereniging? Deze is altijd van harte welkom. Stuur de bijdrage(n) naar Els Bredewoud.

Een vereniging maak je samen en samen sta je sterk!

Vul informatie in bij sidebar blog om hier iets te tonen

Nieuwsbrief