Ledenlogin

Heel Holland Typt!

NK typen 2019

NK-logoOp zaterdag 13 april 2019 wordt het Nederlands Kampioenschap Typevaardigheid gehouden. Het NK wordt georganiseerd door Interinfo, Instruct en het CBT.  Het is de bedoeling om er ook dit jaar weer een onvergetelijke editie van te maken! Selecteer uw top-typers en laat hen meedoen! Behalve het individuele kampioenschap (tweemaal tien minuten, waarbij de beste proef telt) is er ook weer de estafette. Hieraan doet een team van drie leerlingen van dezelfde school of hetzelfde instituut mee.

De kampioenschappen vinden plaats in het Polmanstadion (Heracles) in Almelo.

Polman stadionAanmelden kan via de website. Wie weet wordt uw leerling kampioen! Er zijn vier categorieën. Drie op basis van leeftijd, en één categorie Estafette.
De wedstrijdnormen vindtgroepsfoto u hier. Op de website van het NK Typen staan ook de uitslagen van de vorige editie en leuke foto’s.
Natuurlijk kunt u ook zelf meedoen in de categorie volwassenen. Het is een leuk evenement en zeer goed voor een gezonde, competitieve collegialiteit. Bovendien laat u zien dat u ook een topper bent in typen!

Extra aandacht

Dit voorjaar ontvangt iedere geslaagde kandidaat informatie over het NK. Als uw cursisten ná het NK examen doen, heeft het CBT een aangepaste brief voor u. De organisatie hoopt uiteraard op heel veel deelnemers. Naast het meedoen aan de typewedstrijd is dit een mooie gelegenheid om een fantastische dag met elkaar te hebben. Winnen is leuk, meedoen is nog leuker!

Vul informatie in bij sidebar blog om hier iets te tonen

Nieuwsbrief