Ledenlogin

Nieuwsbrief september 2017 | ALV | Google documenten

Geachte leden,

Het nieuwe cursusseizoen is voor de meesten weer begonnen. Hopelijk heeft u een goede start gemaakt en wij wensen u dan ook een succesvol jaar.

ALV 2017

De jaarlijkse Algemene Ledenvergadering over het verenigingsjaar 2016-2017 wordt gehouden in:

Van der Valk Hotel Veenendaal A12
Bastion 73dsc06771
3905 NJ VEENENDAAL

op vrijdag 6 oktober 2017 van 18.00 – 21.30 uur.

Er is een aantal ontwikkelingen omtrent de toekomst van de VSLM, waarvan we u graag op de hoogte stellen. Ook worden tijdens deze ALV uit elke regio de beste kandidaten van het afgelopen jaar bekendgemaakt, zowel in de leeftijdscategorie t/m 12 jaar als vanaf 13 jaar. U kunt zich aanmelden voor de vergadering bij mevrouw Els Bredewoud. Na aanmelding ontvangt u de agenda en het jaarverslag per e-mail.

google documentenIntroductie Google Documenten

Steeds meer opleiders gaan werken met Chromebooks en het programma Google Documenten. Voorafgaand aan de ALV wordt er ’s middags een korte cursus (introductie) gegeven aan belangstellenden. U kunt zich hiervoor aanmelden bij Joeke Spierings. Er is voor Google Docs een nieuw cursusboek brons, zilver en goud samengesteld. Ook is het cursusboek voor Word geüpgraded naar versie 2016. Dit cursusmateriaal wordt aan lid-opleiders kosteloos ter beschikking gesteld.

Bestuurswisseling

Voorzitter

De heer Anton Wesdorp is het laatste jaar interim-voorzitter geweest. Op de komende ALV zal er een nieuwe voorzitter gekozen moeten worden. Heeft u interesse in deze functie? Neem dan contact op met Anton Wesdorp.

Algemeen bestuurslid

Mw. Ingrid van Deelen zal helaas ons bestuur gaan verlaten. Ingrid was behalve algemeen bestuurslid ook voorzitter van de examencommissie. Mw. Joeke Spierings heeft zich voor deze functie beschikbaar gesteld. De heer René de Wild zal als algemeen bestuurslid worden voorgedragen.

Wij ontmoeten u graag op vrijdag 6 oktober a.s. in Veenendaal!

Vul informatie in bij sidebar blog om hier iets te tonen

Nieuwsbrief