Ledenlogin

Nieuwsbrief januari 2019

Hallo 2019

Een nieuw jaar, nieuwe kansen, nieuwe uitdagingen. Wij wensen u een mooi, goed maar vooral gezond 2019. In de vorige nieuwsbrief heeft u al gelezen dat er hard gewerkt is om de overgang van de VSLM naar het CBT goed te laten verlopen. En dat is gelukt!

Snotaris4notaris1tatutenwijziging

Vers van de pers: vanmiddag is de akte van statutenwijziging naar CBT bij notariskantoor Voorhout door mr. Miranda Heemskerk en Joeke Spierings gepasseerd. Uiteraard is ondertekend met de originele CBT-pen. Daarmee is het CBT officieel een feit. Ook de inschrijving bij de Kamer van Koophandel is aangepast.

Nieuw algemeen e-mailadres

Centraalbureaut@gmail.com is het nieuwe algemene e-mailadres voor het Centraal Bureau Typevaardigheid. De bestuursleden en de regioleiders zijn nog steeds per e-mail bereikbaar met hun @vslm.nl-account. Binnenkort zal dit @hetcbt.nl worden. We brengen u daarvan tijdig op de hoogte.

Tariefverhoging Post.nl

De eerste CBT-examens worden volgende week afgenomen. Post.nl heeft de tarieven verhoogd. Daarom zijn de afrekenformulieren voor de examens aangepast. U vindt ze in het leden-logingedeelte. Natuurlijk kunt u het formulier ook bij uw regiobureau opvragen.

Examenopgaven 2018

De examenopgaven van 2018 zijn vrijgegeven om als oefenmateriaal te dienen. U kunt deze kosteloos opvragen bij uw regioleider. De teksten voor de examens 2019 goud, zilver en brons staan op www.hetcbt.nl.

Promotie NK typen 2019

groepsfotoOm het NK typen nog meer onder de aandacht te brengen, heeft het bestuur besloten bij alle diploma’s een brief in te sluiten. Hiermee wordt de geslaagde kandidaat uitgenodigd om mee te doen met het NK. Dit wordt in 2019 gehouden in Almelo in het Polmanstadion. Eind januari kan men zich inschrijven op www.nk-typen.nl. De organisatie hoopt uiteraard op heel veel deelnemers. Naast het meedoen aan de typewedstrijd is dit een mooie gelegenheid om een fantastische dag met elkaar te hebben.

Promotiemateriaal/CBT-logo

Behalve de CBT-pennen, is ook ander promotiemateriaal voor uw cursussen beschikbaar. Als u het CBT-logo op uw cursusinformatie en/of uw website wilt plaatsen, stuur dan een e-mail naar Joeke Spierings. U kunt bij haar ook terecht voor flyers en (kant-en-klare) examenaanmeldingsformulieren.

Bestuurslidleden-gezocht

Woon eens een vergadering bij om de sfeer te proeven en te zien wat er zoal binnen het bestuur te doen is. Misschien is het wat voor u? Stuur gewoon een mail naar Els Bredewoud.


 

 

 

Vul informatie in bij sidebar blog om hier iets te tonen

Nieuwsbrief