Ledenlogin

Nieuwsbrief extra: internetwedstrijd Intersteno

Internetwedstrijd typen internationaal

Helaas kan dit jaar het NK Typen wederom niet doorgaan. Een prima alternatief is de Internetwedstrijd van Intersteno waaraan je kunt meedoen tot 12 mei 2021.

Voor wie?

Voor IEDEREEN! Het maakt niet uit waar en hoe je hebt leren typen. Leerlingen, oud-leerlingen, hun opleiders, maar ook ouders en leerkrachten zijn van harte welkom om mee te doen. Er zijn diverse categorieën gerangschikt op leeftijd.

Waarom?

Typewedstrijden vinden – net als andere beroepswedstrijden – al heel lang plaats. Hier kun je een filmpje bekijken van het WK uit 1938.
Het is ook erg leuk om in internationaal wedstrijdverband te typen en enthousiast (gemaakt) te worden voor deelname aan het volgend NK typen. Het diploma dat je kunt halen, staat ook erg goed op je cv. Bovendien heeft het CBT voor de beste drie deelnemers mooie bekers beschikbaar.

Hoe?

De registratie en aanmelding hiervoor gaan via onze landgroep Interinfo. Leerlingen van CBT lid-opleiders én natuurlijk hun typedocenten kunnen kosteloos deelnemen. Aanmelden kan tot 30 april 2021. Contact CBT: Joeke Spierings.

Je kunt – eventueel met enkele collega’s – een middag organiseren (al dan niet online met Zoom, Teams of Meet b.v.) om deze wedstrijd te houden: bijvoorbeeld als voorbereiding voor het volgende NK!

Diploma

Degenen die aan de eisen hebben voldaan, komen direct op de internationale ranglijst van Intersteno. Zij ontvangen een diploma waarop de behaalde resultaten en de rangorde te zien zijn. Het is natuurlijk ook een geweldige opsteker én mooie reclame om je (instituuts)naam te zien op de wereldrangordelijst.

Meer informatie

Voor meer informatie klik je hier.

Oefenen

Om te oefenen klik je hier (Nederlands, 10 minuten).

Vul informatie in bij sidebar blog om hier iets te tonen

Nieuwsbrief