Ledenlogin

Nieuwsbrief december 2018 | kersteditie

Dag 2018!CBT kerst

Zo aan het einde van het jaar is er een moment van bezinning, blikken we terug op het afgelopen jaar. En wat is er veel gebeurd! De VSLM is overgegaan naar het CBT. In de vorige nieuwsbrief heeft u kunnen lezen en zien hoe spectaculair dat tijdens Glow in Eindhoven is gevierd. De eerste CBT-bestuursvergadering was op 6 december jl. In januari zal de akte van statutenwijziging bij notariskantoor Voorhout worden gepasseerd.

diploma-CBTNieuwe diploma’s

De nieuw ontworpen CBT-diploma’s en bijbehorende cijferlijsten liggen klaar om vanaf januari weer massaal hun weg te vinden naar de kandidaten die opgaan voor het CBT-examen typevaardigheid en/of typevaardigheid en tekstverwerken. De diploma’s hebben een frisse uitstraling gekregen en zijn geheel in de nieuwe huisstijl uitgevoerd.

Examenopgaven

De examenopgaven voor 2019 zijn weer op een fantastische en vakkundige wijze samengesteld door onze examenmakers. De opdrachten zijn geschikt gemaakt voor zowel Word voor Windows als Google Documenten. De website van de VSLM is nog online. Straks wordt iedereen vanzelf omgeleid naar www.hetcbt.nl. Alle teksten van de examens goud, zilver en brons staan zowel op www.vslm.nl als op www.hetcbt.nl. De teksten van 2019 staan op de nieuwe CBT-site. Dit staat ook op de examenopgaven vermeld.

De examenopgaven goud, zilver en brons 2018 kunt u opvragen bij uw regioleider.

NK Typen 2019

Polman stadionHet NK Typen zal plaatsvinden op zaterdag 13 april 2019 in het Polmanstadion in Almelo (Heracles). Het belooft wederom een spetterend programma te worden: behalve de typewedstrijd met onder andere de type-estafette, zullen ook andere leuke activiteiten georganiseerd worden. Inschrijven kan vanaf eind januari 2019 op de website van het NK Typen (www.nk-typen.nl). De organisatie wil er een groot evenement van maken. Daartoe worden álle opleiders van Nederland benaderd om deelnemers te leveren. Alles onder het motto: doe mee en geniet van een mooie dag. Als je in de prijzen valt, is dat mooi meegenomen! Het CBT zal ook iedere geslaagde kandidaat uitnodigen om mee te doen.

Ten slotte

Wilt u ook een bijdrage leveren voor de nieuwsbrief en/of de website? Deze is altijd van harte welkom. U kunt uw bijdrage(n) sturen naar onze secretaris Els Bredewoud. Een vereniging maak je samen!

HET BESTUUR VAN HET CBT WENST U GEZELLIGE FEESTDAGEN EN EEN MOOI, GEZOND EN SUCCESVOL 2019!


 

 

 

 

 

Vul informatie in bij sidebar blog om hier iets te tonen

Nieuwsbrief