Ledenlogin

Online bijeenkomst 6 juli 2020

Bijeenkomst opleiders

Voor de meesten van ons zal de zomervakantie er anders dan andere jaren uitzien. Met nog één week (regio Noord) en nog drie weken (regio Midden en Zuid) te gaan, breekt er – als de scholen dicht zijn – hoe dan ook een periode van rust aan.

Op maandag 6 juli 2020 om 19.00 uur is er een bijeenkomst waarin we net als vorig jaar het schooljaar willen evalueren. Omdat de tweede helft van dit schooljaar door alle maatregelen heel anders is verlopen, zijn er wellicht specifieke zaken die u wilt bespreken of waarover u advies wilt krijgen van collega’s. Te denken valt dan aan: het niet (geheel) kunnen examineren, werving leerlingen voor het nieuwe schooljaar, gebruikte of te gebruiken lesprogramma’s etc. Breng dus gerust uw bespreekpunten in.

De bijeenkomst is wederom online met Google Zoom. Om deze zo goed mogelijk te laten verlopen, is het maximum aantal deelnemers tien. Aanmelden kan bij Els Bredewoud. Als er meer belangstelling is, zullen wij op een ander moment deze bijeenkomst op korte termijn herhalen.

Vul informatie in bij sidebar blog om hier iets te tonen

Nieuwsbrief