Ledenlogin

Nieuwsbrief april 2017 | NK TYPEN 2017

bestuurVan de bestuurstafel:

Samenvatting bestuursvergadering 21 december 2016

De nieuwe Excelbestanden voor de examens staan op het ledenlogingedeelte van de website. De nieuwsbrief van Interinfo is besproken, waarin een verslag is opgenomen van een breed internationaal overleg hoe computertypen in het buitenland op de kaart staat. Over het algemeen kan gesteld worden dat de situatie overal gelijk is aan die in Nederland. Het “Keukenproject” is opgestart. Doel hiervan is om deskundigheid en ervaringen te delen en over te brengen naar anderen. Misschien zou hiermee in de toekomst een eenheid kunnen ontstaan in het opleiden van docenten.  

Samenvatting bestuursvergadering 9 februari 2017foto NK typen

Op deze vergadering stond het NK Typen centraal. Het NK Typen zal dit jaar worden gehouden op zaterdag 20 mei 2017 in Basisschool Het Galjoen, Kruizemunthof 4, 7641 EX Wierden. Er is een nieuwe website: www.nk-typen.nl.  Aanmelden kan via de website, zowel individueel als per school/instituut. Bij de jeugdkampioenschappen zijn er twee categorieën: jeugd t/m 11 jaar (minimaal 150 apm) en 12- en 13-jarigen (minimaal 175 apm).

Samenvatting bestuursvergadering 23 maart 2017

De vacature voor verenigingsmanager is opgesteld en deze vindt u in deze nieuwsbrief. De vernieuwde website wordt bekeken of er nog aanpassingen moeten plaatsvinden. Verder zijn de enquêtes van het “Keukenproject” besproken en worden er nog enkele punten m.b.t. het NK Typen doorgesproken.

Typevaardigheid op de kaart

De VSLM is een vak- en examenvereniging voor docenten, opleiders en andere belanghebbenden op het gebied van typevaardigheid.

Momenteel vindt de aansturing en uitvoering grotendeels plaats door vrijwilligers in een bestuursfunctie en met enkele betaalde krachten voor het afnemen van examens.

De VSLM heeft de ambitie om haar takenpakket (zie hiernaast) meer inhoud te geven. We willen professionaliseren en daarvoor zijn we op zoek naar een parttime (1 à 2 dagen per week)

Verenigingsmanager

De verenigingsmanager gaat, in samenspraak met het bestuur, zorgen voor meer en continue aandacht voor onze taakgebieden.

Wij zoeken

Een zelfstandige, enthousiaste, representatieve en communicatief vaardige verenigingsmanager die vanuit een betaalde functie actief kan werken aan onze doelstellingen. Belangrijk is dat je initiatief toont en leiding neemt.

Wij bieden

Flexibel in te delen werktijden op freelance basis. De vestigingsplaats is niet relevant, bijeenkomsten vinden meestal in het midden van het land plaats.

Graag ontvangen wij je sollicitatie uiterlijk 1 mei a.s.

Belangrijkste taken
van de VSLM

  • Kenniscentrum
  • Vakkennis delen
  • Ervaringen uitwisselen
  • Afnemen van erkende typ-examens
  • Voorlichting
  • Belangenbehartiging

Interesse?
Mail je sollicitatie naar:

Anton Wesdorp (a.wesdorp@vslm.nl)

Vragen? Bel naar
Anton Wesdorp
06 2471 8471

 

 

 

Acquisitie n.a.v.
deze vacature
wordt niet
op prijs gesteld.

Vul informatie in bij sidebar blog om hier iets te tonen

Nieuwsbrief