Kenniscentrum | Opleidingen - Het CBT
Ledenlogin

Kenniscentrum | Opleidingen

Het CBT is een platform voor docenten die zo hun vakkennis kunnen vergroten en ervaringen kunnen uitwisselen op bijeenkomsten en cursussen die door het CBT worden georganiseerd. Het CBT profileert zich als kenniscentrum voor typevaardigheid in de ruimste zin van het woord.

Wetenschappelijk onderzoek

In de afgelopen jaren is er heel wat gepubliceerd aan interessante onderzoeken op het gebied van typevaardigheid. Op deze site vindt u de relevante publicaties terug onder wetenschappelijk onderzoek. Het CBT organiseert regelmatig bijeenkomsten waarbij lezingen over de publicaties en/of nog gaande onderzoeken gehouden worden.

Opleidingen | cursussen | bijeenkomsten

Bij het CBT kunt u de opleiding docent typevaardigheid en de (bijscholings-)cursus didactiek voor de typedocent volgen. Daarnaast zijn er docentencursussen Google Documenten, Word Online en Word (voor Windows). Deze worden regelmatig aangeboden en zijn voor iedereen toegankelijk. Het lesmateriaal voor de examens brons, zilver en goud en voor het Praktijkdiploma A zijn beschikbaar voor deze drie pakketten. Klik hier voor meer informatie.

Nieuwsbrief